24/7 spoedservice
Contant en met PIN betalen!

CV Loodgieters- en onderhoudsbedrijf Alexander B.V. Huizen

Dag en nacht 7 dagen per week kunt u ons bellen bij een storing aan uw CV ketel in Huizen via het gratis telefoonnummer: 0800-7777 112. U kunt ons bereiken voor alle mogelijk problemen met uw CV installatie. Denk hierbij aan een lekkende radiator knop, lekkage aan een radiator of aan het leidingwerk of een storing u uw CV ketel of HR ketel.

Onze Loodgieters zijn goed opgeleide vakmensen en kunnen vrijwel iedere ketel storing goed, vakkundig en professioneel oplossen. Wij installeren tevens nieuwe CV installatie en voeren onderhoud uit aan bestaande CV installaties.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende CV installatie klussen:

  • CV service
  • CV ketel
  • CV storingsdienst
  • CV installatie
  • CV onderhoud
  • CV reparatie
  • CV voorbereiding en installatie van radiatoren
  • Noodreparaties en spoedhulp

24 uur spoed CV service Loodgieters- en onderhoudsbedrijf Alexander B.V. Huizen

Onze 24 uur spoed CV service Loodgieters- en onderhoudsbedrijf Alexander B.V. Huizen staat dag en nacht klaar voor alle denkbare cv problemen, maar ook voor minder urgente zaken als het laten inspecteren van uw cv ketel of voor een servicebeurt van uw cv ketel bent u bij onze cv service Loodgieters- en onderhoudsbedrijf Alexander B.V. Huizen aan het juiste adres. Onze cv monteurs beschikken over alle kennis en onderdelen van vrijwel alle ketelsystemen om deze een goede degelijke servicebeurt te geven zodat uw cv ketel zonder problemen weer een aantal jaar mee kan.

Ook voor het vervangen van een cv ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de cv ketel leveren en plaatsen, heeft u nu zelf bijvoorbeeld online een cv ketel gekocht? Geen probleem, onze cv service kan deze ketel op een goede manier plaatsen tegen een scherp tarief.

Neem gerust eens contact op met Loodgieters- en onderhoudsbedrijf Alexander B.V. Huizen om de mogelijkheden te bespreken, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via ons servicenummer contact met ons op via het servicenummer 0800-7777 112